Home Actueel Talkshow over warmtetransitie in aanloop naar Warmtecongres

Talkshow over warmtetransitie in aanloop naar Warmtecongres

Gedeputeerde Tijs de Bree is donderdag 29 oktober één van de gasten in de talkshow Warmte aan Tafel. Tijdens deze talkshow gaan belangrijke stakeholders in gesprek over de vraagstukken en uitdagingen van de warmtetransitie. Naast overheidsbestuurders en experts uit het bedrijfsleven is ook een aantal Tweede Kamerleden aanwezig. Belangstellenden kunnen de discussie vanuit Nieuwspoort in Den Haag via een livestream volgen en meedenken over de onderwerpen. Vragen van kijkers spelen een belangrijke rol in de gesprekken.

Toegang aanvragen

De talkshow wordt gehouden op donderdag 29 oktober van 15.00 tot 16.30 uur. Om de livestream te volgen, kun je via de website van het Nationaal Warmte Congres een toegangscode voor de talkshow aanvragen.

Nationaal Warmtecongres digitaal

De talkshow Warmte aan Tafel is één van activiteiten rond het Nationaal Warmtecongres op 26 november, dat vanwege de coronamaatregelen volledig digitaal wordt gehouden. Tijdens het congres vinden livestreams plaats van keynote speeches en diverse interactieve workshops. Ook tijdens de Warmteweken in december zijn er tal van digitale activiteiten over de warmtetransitie. Nieuwe Energie Overijssel is de officiële host van dit congres.

Houd 26 november vrij voor het Nationaal Warmtecongres. Op de website vind je informatie over het programma en deelname.